Hoppa till huvudinnehåll

Säljstöd

Från start till mål

Sportlotteriet-konceptet är utvecklat för svensk idrott och utöver den höga förtjänsten och det faktum att ni slipper all vinsthantering erbjuder servicecentralen även ett säljstödsprogram som gör det enkelt för dig som ansvarar för Sportlotten i din förening. Vi hjälper dig från start till mål. 

1. Planering inför - Vi hjälper dig att strukturera upp hela försäljningen och kan bidra med råd och tips på hur andra klubbar lyckats med sin försäljning.   

2. Brev/Info till medlemmar - Att informera internt i föreningen är A och O för en lyckad försäljningsaktivitet. Vi hjälper dig att ta fram ett brev som ni kan skriva ut, lägga på hemsidan eller maila ut inför utdelningen av Sportlotten. 

3. Packning av lotter - Lotterna levereras normalt sett lösa i kartonger om 250 lotter. Har din förening beställt minst 1000 lotter på en omgång (halvår) så kan ni få dem uppdelade i 10st lotter per medlem (inplastade i lottbuntar á 10st). 

4. Redovisning/Utvärdering - När försäljningsaktiviteten är avslutad får ni en redovisning som visar hur mycket ni sålt och hur mycket ni tjänat samt en utvärdering och plan för nästa aktivitet. 

Vår grafiska avdelning kan även erbjuda underlag i form av bild, logotyp mm för presentationer på hemsida och i sociala medier.